Nadýchaný francouzský toast

Nadýchaný francouzský toast

Share

francouzske toasty


Dobrota z Francie jak ke snídani tak i jako chutný dezert.

Zdroj: Allrecipes.com

Vytisknout recept
Nadýchaný francouzký toast
Doba přípravy 10 minut
Doba vaření 20 minut
Porce
porcí
Suroviny
Doba přípravy 10 minut
Doba vaření 20 minut
Porce
porcí
Suroviny
Pokyny
  1. Vlejte mléko do mísy a přidávejte mouku, kterou pomalu prisypáváte a mícháte metličkou.
  2. Postupně přidávejte sůl, vejce, skořici, vanilkový extrakt a cukrem a promíchejte metlou do hladka.
  3. Rozehřejte lehce naolejovanou klasickou nebo grilovací pánev na středním plameni.
  4. Plátky chleba namočte ve směsi až do úplneho nasycení.
  5. Opečte chleba na obou stranách dozlatova.
  6. Podávejte ihned a horké.
  7. Toasty můžete obložit ovocem dle chuti (banán, jahody, maliny, borůvky atp.) a posypat moučkovým cukrem.
Sdílet tento recept

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share