Bylinkový losos s česnekem a parmezánem

Bylinkový losos s česnekem a parmezánem

Share

Bylinkový losos s česnekem a parmezánemNemusíte být úplnými fanoušky ryb. Je to čistě jenom o vkusu, když toužíte po chuti oceánu. A společně s česnekem a parmezánem je to tak dobré, že byste si mohli myslet, že jíte kuře. Prostě měkký, křupavý a tak šťavnatý losos, ke kterému už není potřeba žádná další omáčka.

Vytisknout recept
Bylinkový losos s česnekem a parmezánem
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 15 minut
Porce
osob
Suroviny
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 15 minut
Porce
osob
Suroviny
Pokyny
  1. Rozehřejte gril na střední teplotu. Opékací nádobu potřete olejem.
  2. Dip - V míse smíchejte olivový olej, italské koření, česnek, pepř a parmezán, dokud se úplně nepromíchají.
  3. Lososa v připraveném dipu namočte a dejte na gril. Obracejte každé 3 minuty po dobu asi 15 minut, dokud nebude ryba hotová.
  4. Lososa zbytkem směsi podléváme/potíráme, abychom zachovali rybu plnou chuti a současně ji nevysušili.
  5. Podáváme teplé.
Poznámky k receptu

VELMI NÁS POTĚŠÍTE, KDYŽ NAŠI STRÁNKU PODPOŘÍTE A DÁTE NÁM LIKE.

[wpdevart_like_box profile_id="https://www.facebook.com/%C4%8Cas-na-zdrav%C3%A9-j%C3%ADdlo-781272338669834/" connections="show" width="300" height="150" header="small" cover_photo="show" locale="cs_cz"]"

Zdroj: sixsistersstuff.com

Sdílet tento recept

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share