Léto je jednoznačně sezónou grilování a taky salátů. Vyzkoušejte tento neobvyklý bramborový salát s cizrnou. Doporučujeme jej podávat na rukolovém lůžku či na lůžku z čehokoli zeleného. Salát se hodí jako příloha i jako samostatné jídlo. Určitě si pochutnáte.
Brambory překrojte na půl a pak na cca 2,5 cm kousky. Položte na plech a pokapejte olivovým olejem. Promíchejte a dle chuti dochuťte solí a pepřem. Pečte přibližně 40 minut. Občas je na plechu promíchejte.
Ve velké míse smíchejte pečené sladké brambory, cizrnu, pesto, červenou cibuli, bazalku, a feta sýr. Jemně promíchejte. Snažte se brambory nerozmačkat. Opět dle chuti přidejte sůl a pepř.
Salát je možno servírovat na rukolovém lůžku. Podáváme při pokojové teplotě nebo studený.
Poznámky k receptu
VELMI NÁS POTĚŠÍTE, KDYŽ NAŠI STRÁNKU PODPOŘÍTE A DÁTE NÁM LIKE.