Kubánští lékaři o bramborové šťávě: Pomáhá proti rakovině, srdečním chorobám, cukrovce a zabraňuje poškození jater
Lékaři z Kuby se dušují, že bramborová šťáva je silnější a účinnější, než většina léků dnešní doby.
Léčí mnoho chorob s lehčími a vážnějšími zdravotními problémy. Pomáhá diabetikům, osobám s onemocněním jater a srdce včetně rakoviny.
Bramborová šťáva
Účinná složka syrové bramborové šťávy je známá již po staletí. Používali jí již naši předci jako přírodní prostředek léčby na různé neduhy. Ovšem mnoho lidí si dodnes myslí, že syrové brambory nejsou vhodné pro lidskou konzumaci, my vás přesvědčíme o opaku.
Pravdou je, že brambory se těší dostatečnému množství zdravotních účinků na lidské tělo. Nezapomeňte je však zbavit slupky a klíčků. Klíčky působí spíše jako jed, čehož byste si měli být vědomi.
Co zjistily výzkumy
Slavný doktor John Lesindzer a jeho kolega Dr. John Tucakov společně provedli výzkum se zaměřením na zdravotní výhody syrových brambor. Zjistili, že jejich šťáva je složena ze samých zdravých živin a poskytuje tak prospěšné látky.
Podle Johna Lesindzera je bramborová šťáva nejlepším přírodním lékem na bolesti žaludeční sliznice – na civilizační problém této doby.
Jak bramborovou šťávu užívat
John Lesindzera prohlašuje, že pokud smícháte jednu polévkovou lžíci čerstvé bramborové šťávy s trochou vody, vytvoříte si právě onu nejsilnější a nejlepší šťávu na kdejaká onemocnění i na rakovinu.
V rámci postupu se doporučuje pít tento mix vždy půl hodiny před jídlem. Případné stupňování dávek si korigujte sami podle potřeby.
Související
- Antioxidanty nabité fialové brambory – zdravý, univerzální sacharid
- Červené brambory pečené v medu
- Brambory vařte zásadně s mrkví
- Vypěstujte si nekonečné zásoby chřestu po celý rok