Tortilla s vejcem a rukolou (pizza style)

Tortilla s vejcem a rukolou (pizza style)

Share

Egg-and-rocket-pizza-

NUTRIČNÍ INFORMACE
kcal: 327
tuk: 11g
nasycené mastné kyseliny: 3g
sacharidy: 39g
cukry: 8g
vlákniny: 5g
protein: 15g
sůl: 1g


Zdroj: bbcgoodfood.com

Vytisknout recept
Tortilla s vejcem a rukolou (pizza style)
Doba přípravy 10 minut
Doba vaření 15-20 munit
Porce
osoby
Suroviny
Doba přípravy 10 minut
Doba vaření 15-20 munit
Porce
osoby
Suroviny
Pokyny
  1. Rozehřejte troubu na 200°C, horkovzdušnou na 180°C a plynovou na stupeň 6.
  2. Položte tortilly na dva plechy a šetrně potřete olivovým olejem. Pečtš po dobu 3 minut.
  3. Mezitím nakrájíme papriku a rajčata a smícháme s rajčatovým protlake, kořením a bylinkami.
  4. Otočte tortily a potřete rajčatovou směsí, přičemž střed nechejte bez jakýchkoli velkých kusů papriky nebo rajčat.
  5. Vyklepněte vajíčko do středu torilly a pak vráťte do trouby na 10 minut nebo dokud není vejce hotové a tortilla křupavá na okrajích.
  6. Podávejte posypané rukolou a cibulí.
Sdílet tento recept

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share