Teplý kuskusový salát s jehněčím

Share
Teply jehneci salatV Česku nejsme moc zvyklí na teplé saláty. Tak zde jeden na rozjezd a na zahřátí.
– – – – –
NUTRIČNÍ INFORMACE
kJ: 2 080kJ
Kalorie: 497cal
Protein: 33g
Celkový tuk: 16g
Nasycený tuk: 4g
Sacharidy: 55g
Cukry: 16g
Vláknina: 9g
Sodík: 310 mg
Vápník: 80mg
Železo: 4.50mg


Zdroj: Healthyfood

Vytisknout recept
Teplý kuskusový salát s jehněčím
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 10 minut
Porce
osoby
Suroviny
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 10 minut
Porce
osoby
Suroviny
Pokyny
  1. Uvařte kuskus podle návodu na obalu s použitím pouze 1 lžíce oleje a 1/4 lžičky soli
  2. Sceďte a vložte do mísy. Dochutíme asi 1/4 lžičky skořice (pokud ji máte rádi). Přidejte zeleninu, fazole, datle a dresink. Lehce promíchejte.
  3. Rozpalte trochu oleje na pánvi a každou stranu steaku u jehněčího restujte 2-š minuty nebo dle vašich představ. Poté nechejte jako každý steak chvíli odpočinout. Nkrájejte na plátky a podávejte na teplém kuskusovém salátu.
Sdílet tento recept

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share

Sledujte nás na Facebooku