Rychlá kuřecí polévka s permezánem

Rychlá kuřecí polévka s permezánem

Share

kureci polevka s parmezanem

Je sice léto, ale tahle polévka se dá jíst celoročně. Je to také recept, který si budete chtít ihned přidat do svých oblíbených. Na přípravu je velmi jednoduchá a proto je vhodná pro ty, kteří se potýkají s nedostatkem času na přípravu oběda nebo večeře.

Vytisknout recept
Rychlá kuřecí polévka s permezánem
Doba přípravy 5 minut
Doba vaření 20 minut
Porce
Doba přípravy 5 minut
Doba vaření 20 minut
Porce
Pokyny
  1. Kuřecí stripsy uvařte dle návodu, nakrájejte na menší velikost (kostičky, proužky) a dejte stranou.
  2. Do hrnce dejte olej a zahřejte na mírném ohni. Přidejte cibuli a nechte na oleji cca 6 minut. Přidejte česnek, který směs provoní. Smažení protáhněte o 1 minutu.
  3. Přidejte rajčatový protlak a červený pepř. Poté přidejte rajčata a kuřecí vývar, přiveďte k varu a vařte 5-6 minut.
  4. Poté přidejte těstoviny a vařte dalších 6- 8 minut dokud nebudou těstoviny al dente.
  5. Těsně před podáváním vmíchejte kuřecí maso, parmezán, mozzarellu. Míchejte až se téměř všechen sýr rozpustí. Poté přidejte sůl a pepř dle chuti.
  6. Ozdobte petrželkou a trouhou strouhaného parmezánu a můžete podávat.
Poznámky k receptu

VELMI NÁS POTĚŠÍTE, KDYŽ NAŠI STRÁNKU PODPOŘÍTE A DÁTE NÁM LIKE.

Zdroj

Sdílet tento recept

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share

Sledujte nás na Facebooku