Pečená růžičková kapusta

Share

pecena ruzickova kapusta


Nízkokalorická zdravá dobrota na každý stůl a pro každou návštěvu.

Zdroj: Allrecipes.com

Vytisknout recept
Pečená růžičková kapusta
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 45 minut
Porce
porcí
Suroviny
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 45 minut
Porce
porcí
Suroviny
Pokyny
  1. Předehřejte troubu na 200 stupňů.
  2. Vložte ořezanou růžičkovou kapustu, olivový olej, sůl a pepř do velkého uzavíratelného plastového sáčku. Pevně uzavřete a pořádně promíchejte.
  3. Obsah sáčku vysypte na plech a umístěte do střední polohy v troubě.
  4. Pečte v předehřáté troubě 30 až 45 minut. Každých 5 až 7 minut plechem potřeste pro rovnoměrné zhnědnutí kapustiček.
  5. Pokud je to nutné, snižte teplotu aby se zabránilo spálení. Růžičková kapusta by měla být tmavě hnědá až téměř černá.
  6. Pokud je to nutné, dokořeňte solí a ihned podávejde.
Sdílet tento recept

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share

Sledujte nás na Facebooku