Pečená růžičková kapusta
Nízkokalorická zdravá dobrota na každý stůl a pro každou návštěvu.
Zdroj: Allrecipes.com

Doba přípravy | 15 minut |
Doba vaření | 45 minut |
Porce |
porcí
|
Suroviny
- 700 g růžičkové kapusty
- 3 lžíce olivového oleje
- 1 lžička soli kosher
- 1/2 lžičky pepře
Suroviny
|
![]() |
Pokyny
- Předehřejte troubu na 200 stupňů.
- Vložte ořezanou růžičkovou kapustu, olivový olej, sůl a pepř do velkého uzavíratelného plastového sáčku. Pevně uzavřete a pořádně promíchejte.
- Obsah sáčku vysypte na plech a umístěte do střední polohy v troubě.
- Pečte v předehřáté troubě 30 až 45 minut. Každých 5 až 7 minut plechem potřeste pro rovnoměrné zhnědnutí kapustiček.
- Pokud je to nutné, snižte teplotu aby se zabránilo spálení. Růžičková kapusta by měla být tmavě hnědá až téměř černá.
- Pokud je to nutné, dokořeňte solí a ihned podávejde.
Sdílet tento recept