Mexické sushi

Mexické sushi

Share
Mexicke-sushikJ: 1 700
Kalorie: 406cal
Protein: 14g
Celkový tuk: 18g
Nasycený tuk: 4g
Sacharidy: 40g
Cukry: 8g
Vláknina: 16g
Sodík: 270 mg
Vápník: 100mg
Železo: 3mg

 

Vytisknout recept
Mexické sushi
Doba přípravy 20 minut
Porce
osoby
Doba přípravy 20 minut
Porce
osoby
Pokyny
  1. Vyprázdněte konzervu fazolí do mixéru. Přidejte papriku a rozmixujte. Následně dejte stranou.
  2. Vidličkou rozmačkejte avokádo a smíchejte v oreganem. Umyjte okurku a nakrájejte podélně ve 4 dlouhé kusy. Umyjte papriku a rovněž nakrájejte na proužky. Omyjte jarní cibulky a odstraňte kořeny.
  3. Potřete každou tortillu avokádovou směsi a překryjte listem hlávkového salátu. Poté potřete list salátu fazolovou směsí. Doprostřed položte kousek okurky. Pak přidejte proužky papriky a jarní cibulku.
  4. Pevně stočte každou tortillu a ponechejte v chladničce po dobu 2 hodin. Po vyjmutí nakrájejte rolky na 2cm kousky.
Poznámky k receptu

Servírujte s cherry rajčátky. Variace na přísady mohou být různé, dle individuální chuti. Tato varianta splňuje také kategorii VEGE a DIA.


VELMI NÁS POTĚŠÍTE, KDYŽ NAŠI STRÁNKU PODPOŘÍTE A DÁTE NÁM LIKE.

Zdroj: Healthyfood

Sdílet tento recept

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share

Sledujte nás na Facebooku