Květákový pizza korpus

Květákový pizza korpus

Share

kvetakovy pizza korpus 5

Takovou pizzu jste ještě neměli. Zapoměňte na obilí a vychutnejte si zdravější pizza korpus, kde mouku nahradí květák.

kvetakovy pizza korpus 3 kvetakovy pizza korpus 1


 

Vytisknout recept
Květákový pizza korpus
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 30 minut
Porce
Suroviny
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 30 minut
Porce
Suroviny
Pokyny
  1. Květák nastrouháme na strouhadle na velkých slzách.
  2. Nastrouhaný květák nasypeme na ohřívač knedlíků v hrnci a v páře pod pokličkou vaříme doměka přibližně 15 minut
  3. Takto uvařený květák přesypejte do skleněné mísy a nechejte cca 15 minut vychladnout. Po vychladnutí nasypejte květák do utěřky a vymačkejte z něj zbylou tekutinu.
  4. Vraťte zpět do mísy a přidejte všechny uvedené ingredience. Pepř a sůl dle chuti. Vše pořádně promíchejte Zároveň si předehřejte troubu na 230°C
  5. Směs rovnoměrně rozprostřete na plech (na pečící papír nebo silikonovou podložku).
  6. Ve vyhřáté troubě pečeme cca 15 minut do lehkého propečení. Po upečení na korpus přidejte to, co máte na pizze rádi.
  7. Takto vraťte zpet do trouby a dopečte dle vašeho uvážení.
Poznámky k receptu

VELMI NÁS POTĚŠÍTE, KDYŽ NAŠI STRÁNKU PODPOŘÍTE A DÁTE NÁM LIKE.


Zdroj: Allrecipes

Sdílet tento recept

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share

Sledujte nás na Facebooku