Křupavá pražená cizrna (rychlý a zdravý snack)

Share

prazena cizrnaKřupavé a pikantní. To je kombinace, kterou většina z nás miluje. Upečte si svou vlastní cizrnu na chutnou a zdravou svačinu.

Kromě svačiny, můžete praženou cizrnu přidat k salátům nebo použít jako alternativu ke krutonům.

Zdroj: Foodmasters.com

Vytisknout recept
Křupavá pražená cizrna (rychlý a zdravý snack)
Porce
Suroviny
Porce
Suroviny
Pokyny
  1. Předehřejte troubu na 200 ° C.
  2. Sceďte a v sítku cizrnu propláchněte pod tekoucí vodou.
  3. Poté cizrnu velmi dobře osušte čistou utěrkou nebo papírovými ručníky.
  4. Promíchejte cizrnu s olivovým olejem a solí a rozprostřete v rovnoměrné vrstvě na plech.
  5. Pražte cizrnu v troubě 20 až 30 minut dozlatova a křupava. Kontrolujte každých 10 minut a občas plechem zatřeste.
  6. Přidejte koření dle vaší volby a promíchejte.
Sdílet tento recept

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share

Sledujte nás na Facebooku