Kokosovo limetkový mini cheesecake

Share

coconut-lime-cheesecakesTento mini tvarohový dortík má krémovou a lehce pikantní chuť. Jeho příprava je opravdu jednoduchá a výsledek je neskutečně chutný. Tajemství tohoto veganského dezertu je v kokosu.

Cheesekace je velice osvěžující a perfektně doladí jakoukoliv domácí narozeninovou oslavu. A pokud zvolíte tuto mini verzi, nemusíte se bát faux pas, které může nastat při špatném naservírování cheesecaku.


Zdroj: foodmasters.tv

Vytisknout recept
Kokosovo limetkový mini cheesecake
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 3 hodiny
Doba nečinnosti 15 minut
Porce
porcí
Suroviny
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 3 hodiny
Doba nečinnosti 15 minut
Porce
porcí
Suroviny
Pokyny
  1. SUŠENKA
  2. Všechny ingredience vložte do mixéru a rozmixujete na jemnou kompaktní směs.
  3. Směs rovnoměrně rozdělte do mini formiček vyskládaných pečícím papírem.
  4. Spodní část pořádně uhlaďte a zatlačte a dejte na pár minut do mrazáku.
  5. KRÉMOVÁ ČÁST
  6. Všechny ingredience vložíme do mixéru a dobře rozmixujeme do hladké směsi, která bude mít hedvábnou texturu.
  7. Formy vyndejte z mrazáku a rovnoměrně nalijte směs na spodní pevnou krustu. Poté znovu vložte znovu do mrazáku a nechte odpočívat alespoň 3 hodiny.
  8. Před podáváním vyndejte dezert alespoň na 10 – 15 minut na pokojovou teplotu.
  9. Pro lepší chuť můžete na vrch přidat trochu drceného ořechu a malý kousek limetky.
Sdílet tento recept

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share

Sledujte nás na Facebooku