Kmínová míchaná vajíčka

Kmínová míchaná vajíčka

Share

cumin-scrambled-eggs

Pro mnohé z nás je snídaně jídlem, na které se těšíme nejvíce. Podle ajurvédské filozofie je snídaně obzvláště významná, protože řádně připravena pracuje s vaší unikátní dóši (energie) a má potenciál aby vás posílila na den fyzicky, psychicky i emocionálně.


Vytisknout recept
Kmínová míchaná vajíčka
Doba vaření 10 minut
Porce
osoby
Suroviny
Doba vaření 10 minut
Porce
osoby
Suroviny
Pokyny
  1. Rozehřejte ghí ve střední pánvi a na mírném ohni.
  2. Přidejte kmín a semena koriandru. Vaříme za stálého míchání často, až se začnou pukat. Poté snižte teplotu na nízkou úroveň.
  3. Přidejte kurkumu a míchejte po dobu 1 minuty.
  4. Přidejte chilli, cibuli a papriku a vařte 2-3 minuty, nebo dokud cibule nezesklovatí.
  5. V misce lehce rozšleháme bílky, dochutíme, nalejeme do pánve. Míchejte s vidličkou, dokud nejsou udělány podle vašich představ.
  6. Podávejte na špenátovém lůžku, sypané čerstvými listy koriandru.
Poznámky k receptu

VELMI NÁS POTĚŠÍTE, KDYŽ NAŠI STRÁNKU PODPOŘÍTE A DÁTE NÁM LIKE.

Zdroj: Foodmatters

Sdílet tento recept

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share

Sledujte nás na Facebooku