Kmínová míchaná vajíčka
Kmínová míchaná vajíčka
Autor
Časnazdravéjídlo.cz
·
Publikováno 5.6.2021
· Aktualizováno 11.6.2021
Pro mnohé z nás je snídaně jídlem, na které se těšíme nejvíce. Podle ajurvédské filozofie je snídaně obzvláště významná, protože řádně připravena pracuje s vaší unikátní dóši (energie) a má potenciál aby vás posílila na den fyzicky, psychicky i emocionálně.
Vytisknout recept
Kmínová míchaná vajíčka
Pokyny
Rozehřejte ghí ve střední pánvi a na mírném ohni.
Přidejte kmín a semena koriandru. Vaříme za stálého míchání často, až se začnou pukat. Poté snižte teplotu na nízkou úroveň.
Přidejte kurkumu a míchejte po dobu 1 minuty.
Přidejte chilli, cibuli a papriku a vařte 2-3 minuty, nebo dokud cibule nezesklovatí.
V misce lehce rozšleháme bílky, dochutíme, nalejeme do pánve. Míchejte s vidličkou, dokud nejsou udělány podle vašich představ.
Podávejte na špenátovém lůžku, sypané čerstvými listy koriandru.
Poznámky k receptu
VELMI NÁS POTĚŠÍTE, KDYŽ NAŠI STRÁNKU PODPOŘÍTE A DÁTE NÁM LIKE.
Zdroj: Foodmatters
Štítky: ajurvéda chilli kmín míchaná vajíčka snídaně vejce
Mohlo by se vám líbit...