Japonský koláč ze tří ingrediencí, do kterého se zbláznil celý svět

Japonský koláč ze tří ingrediencí, do kterého se zbláznil celý svět

Share

japonsky cheescakeDomácí japonský cheesecake, který si získal oblibu po celém světě, si zamilujete i vy…


Vytisknout recept
Japonský koláč ze tří ingrediencí. Celý svět se do něj zbláznil
Pokyny
  1. Oddělte bílky od žloutků, bílky dejte do lednice, troubu si předehřejte na 170 stupňů, roztavte čokoládu, poté ji nechte zchladit a přidejte sýr a žloutky.
  2. Špachtlí vše promíchejte, bílky z lednice ušlehejte v pěnu a smíchejte s již připravenou směsí.
  3. Do zapékací mísy dejte směs a mísu pak položte na plech s vodou (vše viz přiložené video).
  4. Pečte patnáct minut na 170°, pak patnáct minut při 160°. Poté troubu vypněte a dalších patnáct minut nechte dort v naprostém klidu.
  5. Vyjměte jej z trouby, nechte vychladnout a posypte práškovým cukrem
Poznámky k receptu

https://www.youtube.com/watch?v=dVvPOE-C7AE


VELMI NÁS POTĚŠÍTE, KDYŽ NAŠI STRÁNKU PODPOŘÍTE A DÁTE NÁM LIKE.

[wpdevart_like_box profile_id="https://www.facebook.com/%C4%8Cas-na-zdrav%C3%A9-j%C3%ADdlo-781272338669834/" connections="show" width="300" height="150" header="small" cover_photo="show" locale="cs_cz"]"

Zdroj: NATURAL HEALING MAGAZINE

Sdílet tento recept

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share