Japonský koláč ze tří ingrediencí, do kterého se zbláznil celý svět
Domácí japonský cheesecake, který si získal oblibu po celém světě, si zamilujete i vy…
Porce |
|
|
|
- Oddělte bílky od žloutků, bílky dejte do lednice, troubu si předehřejte na 170 stupňů, roztavte čokoládu, poté ji nechte zchladit a přidejte sýr a žloutky.
- Špachtlí vše promíchejte, bílky z lednice ušlehejte v pěnu a smíchejte s již připravenou směsí.
- Do zapékací mísy dejte směs a mísu pak položte na plech s vodou (vše viz přiložené video).
- Pečte patnáct minut na 170°, pak patnáct minut při 160°. Poté troubu vypněte a dalších patnáct minut nechte dort v naprostém klidu.
- Vyjměte jej z trouby, nechte vychladnout a posypte práškovým cukrem
https://www.youtube.com/watch?v=dVvPOE-C7AE
VELMI NÁS POTĚŠÍTE, KDYŽ NAŠI STRÁNKU PODPOŘÍTE A DÁTE NÁM LIKE.
[wpdevart_like_box profile_id="https://www.facebook.com/%C4%8Cas-na-zdrav%C3%A9-j%C3%ADdlo-781272338669834/" connections="show" width="300" height="150" header="small" cover_photo="show" locale="cs_cz"]"
Zdroj: NATURAL HEALING MAGAZINE