Japonský koláč ze tří ingrediencí, do kterého se zbláznil celý svět
Domácí japonský cheesecake, který si získal oblibu po celém světě, si zamilujete i vy…

Porce |
|
|
![]() |
Pokyny
- Oddělte bílky od žloutků, bílky dejte do lednice, troubu si předehřejte na 170 stupňů, roztavte čokoládu, poté ji nechte zchladit a přidejte sýr a žloutky.
- Špachtlí vše promíchejte, bílky z lednice ušlehejte v pěnu a smíchejte s již připravenou směsí.
- Do zapékací mísy dejte směs a mísu pak položte na plech s vodou (vše viz přiložené video).
- Pečte patnáct minut na 170°, pak patnáct minut při 160°. Poté troubu vypněte a dalších patnáct minut nechte dort v naprostém klidu.
- Vyjměte jej z trouby, nechte vychladnout a posypte práškovým cukrem
Poznámky k receptu
https://www.youtube.com/watch?v=dVvPOE-C7AE
VELMI NÁS POTĚŠÍTE, KDYŽ NAŠI STRÁNKU PODPOŘÍTE A DÁTE NÁM LIKE.
"
Zdroj: NATURAL HEALING MAGAZINE
Sdílet tento recept