Bylinkový losos s česnekem a parmezánem
Bylinkový losos s česnekem a parmezánem
Autor
Časnazdravéjídlo.cz
·
13.7.2016
Nemusíte být úplnými fanoušky ryb. Je to čistě jenom o vkusu, když toužíte po chuti oceánu. A společně s česnekem a parmezánem je to tak dobré, že byste si mohli myslet, že jíte kuře. Prostě měkký, křupavý a tak šťavnatý losos, ke kterému už není potřeba žádná další omáčka.
Vytisknout recept
Bylinkový losos s česnekem a parmezánem
Pokyny
Rozehřejte gril na střední teplotu. Opékací nádobu potřete olejem.
Dip - V míse smíchejte olivový olej, italské koření, česnek, pepř a parmezán, dokud se úplně nepromíchají.
Lososa v připraveném dipu namočte a dejte na gril. Obracejte každé 3 minuty po dobu asi 15 minut, dokud nebude ryba hotová.
Lososa zbytkem směsi podléváme/potíráme, abychom zachovali rybu plnou chuti a současně ji nevysušili.
Poznámky k receptu
VELMI NÁS POTĚŠÍTE, KDYŽ NAŠI STRÁNKU PODPOŘÍTE A DÁTE NÁM LIKE.
[wpdevart_like_box profile_id="https://www.facebook.com/%C4%8Cas-na-zdrav%C3%A9-j%C3%ADdlo-781272338669834/" connections="show" width="300" height="150" header="small" cover_photo="show" locale="cs_cz"]"
Zdroj: sixsistersstuff.com
Štítky: bylinky česnek gril grilování losos oběd parmezán večeře
Mohlo by se vám líbit...