Share
Bramborový salát s cizrnou a bazalkovým pestem
Porce Doba přípravy
4-6 15minut
Doba vaření
40minut
Porce Doba přípravy
4-6 15minut
Doba vaření
40minut
Suroviny
Pokyny
  1. Troubu předehřejte na 200°C
  2. Brambory překrojte na půl a pak na cca 2,5 cm kousky. Položte na plech a pokapejte olivovým olejem. Promíchejte a dle chuti dochuťte solí a pepřem. Pečte přibližně 40 minut. Občas je na plechu promíchejte.
  3. Ve velké míse smíchejte pečené sladké brambory, cizrnu, pesto, červenou cibuli, bazalku, a feta sýr. Jemně promíchejte. Snažte se brambory nerozmačkat. Opět dle chuti přidejte sůl a pepř.
  4. Salát je možno servírovat na rukolovém lůžku. Podáváme při pokojové teplotě nebo studený.
Poznámky k receptu

VELMI NÁS POTĚŠÍTE, KDYŽ NAŠI STRÁNKU PODPOŘÍTE A DÁTE NÁM LIKE.

Zdroj: Twopeasandtheirpod