Proč jsou všechna kuřata váhově stejná? Protože se napouštějí vodou. Zde je důkaz!

Share


Všichni slyšíme o tom, že je kuřecí maso před zmražením často napíchané vodou, aby bylo těžší a tím pádem dražší, docela často.

Dnes se můžete podívat na video, které tuto podvodnou praktiku ukazuje tak, jak se opravdu provádí, tudíž v celé její nahotě.

A všichni jistě znáte situaci, kdy přijdete z obchodu domů a necháte rozmrazit velké kuře, které jste právě koupili.

A jaké vás nečeká překvapení – najednou kokáte, že z pořádně velkého ptáka se rozmražením stal malý “vrabčák”, ze kterého navíc vytéká poměrně velké množství vody.

A to tady přesně jde. Výrobci totiž často před jeho zamražením a následným balením do něj vstřikují vodu, aby tak zvýšili  hmotnost a tím pádem i konečnou cenu.
A přesně tohle dokazuje video, které se šíří po facebooku jako lavina a my vám jej dnes přinášíme.

Na něm je velmi dobře vidět, že má muž v ruce speciální nástroj s jehlou, kterou postupně vpichuje do jednotlivých kuřat a napouští je tak  vodou. Čím těžší, tím lepší.
Ale nic se samozřejmě nemá přehánět. Proto jsou jednotlivé dávky vstřikované vody přesně automaticky řízeny.

Video

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share