Geniální trik, díky kterému si smažená jídla mohou dopřát i lidé na dietě!

Share

Smažené jste už roky nejedli, protoževždy, když jste si dali křupavý květák nebo řízek, trápily vá zažívací problémy a proto jste se této neřesti vyhýbali?

Poradíme vám malý zlepšovák, který se na první pohled může jevit jako vtip, ale vyzkoušejte to! Skutečně to funguje!


Je to docela jednoduché, stačí, když hned, jak řízky nebo zeleninu usmažíte na oleji dozlatova, ponoříte je na malou chvilku do vařící vody.

Potom hned vyjmete a jako klasicky uložíte na papírový ubrousek.

Na chuti smaženého to nic nezmění, akorát vám nebudete těžko a je to i mnohem dietnější – stačí se jen podívat do vody a uvidíte, kolik mastného jste z jídla odstranili.

Zkuste to na jednom kousku a uvidíte sami.

 

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share