Čaj z pšenice: Připravte si lék, který léčí vážné nemoci!
Pšenice je rostlina, která se pěstuje po celém světě. Globálně je to ta nejdůležitější zrnitá bylina, která se používá pro lidskou spotřebu.
Neslouží pouze k obyčejnému jídlu, pšenice je důležitá také pro zdraví.
Čaj z pšenice je velmi účinný při léčbě artritidy, revmatismu, a dokonce i některých druhů rakoviny.
Dále je bohatý na komplex vitamínů B, léčí viry a např. pražená pšenice je dobrá zase pro očistu celého těla.
Recept (pro 4 osoby):
- 500 g pšenice
- 2 dl medu
Příprava:
1/ Omyjte pšenici ve vodě a osušte na papírovém ubrousku.
2/ Následně pšenici upečte.
3/ Během pečení ji pomocí dřevěné lžíce neustále míchejte, a to až do té doby, dokud jednotlivá zrnka nezačnou praskat.
4/Vložte je do hrnce, zalijte horkou vodou a vařte 25 minut na mírném ohni.
5/ Následně odstavte z horké plotýnky a zakryjte pokličkou.
6/ Takto nechte vše odstát po dobu pěti minut a poté přidejte med podle chuti.
Čtěte:
- Bylinné čaje – zdravá alternativa domácích nápojů
- Vědecká studie potvrzuje: Pivo je zdravé. 10 důvodů, proč ho pít
- Levandulová limonáda. Zázrak na bolesti hlavy a úzkost
- Dejte si pozor, jak pijete při jídle. Může to být zdraví škodlivé
1 odpověď
[…] Čaj z pšenice: Připravte si lék, který léčí vážné nemoci! […]